Taller de cinema

Taller de cinema

Realització de diverses peces audiovisual: tot descobrint les diferents fases del procés de producció d’una pel•lícula al llarg dels dies del taller, on agafarem els diferents rols i treballarem conjuntament per aconseguir un objectiu comú. Els 2 eixos a treballar són:

– Els oficis del cinema

– El procés de producció al cinema

El taller té com a objectiu que els participants aprenguin les fases del procés de producció d”una pel•lícula, els diferents rols que implica, i desenvolupin una tasca dins l’equip que es forma.
La temàtica és, en principi, lliure, es busca treballar la imaginació i la recerca de punts en comú entre els participants, sempre en una línia coherent i amb cert interès, però deixant que sorgeixi del grup, com a part mateixa de l”activitat.

 

goonies.jpg