Reescrivim els estereotips! Que no et venguin la moto

Reescrivim els estereotips! Que no et venguin la moto

“Reescrivim els estereotips a la publicitat, que no et venguin la moto” és un taller-activitat educativa que consisteix en el visionat d’escenes de diferents formats audiovisuals, identificació d’estereotips masculins i femenins i reescriptura d’un dels talls sense estereotips.

La necessitat social d’acceptació segons els estereotips establerts o dels rols que s’esperen d’uns i altres poden ser condicionants per desencadenar en situacions desigualtat. La imatge juga un paper molt important en tot aquest procés, i a través del taller- activitat donem una mirada crítica i prenem consciència de la influència dels mitjans en l’elaboració de la percepció d’un mateix: física (estètica marcada pels models irreals que sovint s’utilitzen als mitjans) i en el rol que s’adquireix a nivell social, i en la parella.

logo tv